One More Girl – en avslöjande dokumentärfilm om HPV-vaccin snart klar för lansering

Dokumentärfilmen One More Girl görs för att avslöja sanningen för världen: att de två HPV-vaccinerna som för närvarande finns på marknaden – Mercks Gardasil och GlaxoSmithKlines Cervarix – allvarligt och permanent kan skada unga flickor och till och med döda dem.

Text: Marina | Bild: Simon Howden/FreeDigitalPhotos.net

Upphovsmännen till filmen är bröderna Ryan och David Richardson som efter att de sett den fruktansvärda smärta och det lidande deras syster Donielle uthärdat efter Gardasil, bestämde sig för att gräva lite djupare i säkerheten kring vaccinet. Genom ett ihärdigt arbete och donationer håller filmen på att bli till verklighet. Den kommer att lanseras under 2012 och finnas gratis tillgänglig för alla som vill titta. Berättelser i filmen backas upp med forskning och data från globala aktivister, advokater, medicinska experter och journalister. Se trailern nedan.

Mer om filmen här

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Myntet vaccinationer har en baksida – som jag ser det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: