Till minne av dem som fallit offer för Gardasil

Till vilken nytta kan man fråga sig? Filmen talar för sig själv…

 

Läs mer om vaccinet på TruthaboutGardasil

Aktuellt: Ekuriren hyllar vaccin

DN: Skolor erbjuder vaccin

GP: Vaccinet mot livmoderhalscancer är säkert

Text: Marina / Bild: Freedigitalphotos/Stuart Miles


ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Inger Wiklund says

  Hej!

  Jättebra att fler och fler hjälper till att bringa de horribla effekterna utav vaccinationerna i dagen. Det är, som sagt, fruktansvärt och helt vansinnigt att människor skall vilseledas, offras, lemlästas och dö i vår tid utav vacciner! Det som kunniga och vetande människor sedan lång tid försökt att varna för finns nu också sedan en tid, i svart på vitt, enkelt för alla att tillgå. Så, innan någon som helst vaccination, mot något på någon, så rekommenderar jag starkt att man också först läser boken ”Sanningen om vaccinet” av Rikard Svensson. En bok, med många källhänvisningar, som berättar vaccinets historia från början, vilken innefattar konspiration, kvacksalveri och mord etc.

  Den som bäst kan förklara mer om bokens innehåll är egentligen författaren själv, Rikard Svensson, så kontakta honom gärna. Men, jag skall här göra ett försök att kortfattat berätta vad boken handlar om:

  Detta är en bok som berättar om vaccinets historia, och i denna historias väg sprids ond bråd död, spel med försvarslösa, oskyldiga och godtrogna människors liv, girighet, falskhet, pengahunger, makt och kontroll etc. De människor som genom århundraden har försökt att göra sig hörda när det gäller den verkliga sanningen om vaccinets negativa effekter har tystats ner. Faktum är att själva grunden till uppkomsten av vaccinet bygger på en enda stor lögn, och på denna lögn vilar än idag en stor del av hela vaccinationsindustrin.

  Först och främst, för att få ett så bra skydd som möjligt måste människan bygga upp sin immunitet mot sjukdomar på ett naturligt sätt. Bakterier och virus måste då gå den naturliga vägen in i kroppen, dvs. genom svalget. (Närmare förklaring på detta finns i boken.) Detta är mycket viktigt för att immunitetsprocessen skall kunna fungera och ge god verkan. Men, genom att vaccinera, dvs. tillföra kroppen sjukdomsanlag, om än avdödade, genom injektioner genom huden där det injekterade sedan tar sig direkt ut i blodomloppet är skadligt och kan tom. vara sjukdomsalstrande och dödligt, och allt däremellan, mycket då beroende på alla kemikalier och gifter som även finns i vaccinerna. Gifter och kemikalier i dessa doser kan kroppen hantera, bryta ner och göra sig av med om man intar dem via svalget, dvs. förtär dem, men tillförs dessa gifter och kemikalier genom att de injiceras in i kroppen genom huden (t.ex. via vaccinering) så kan inte kroppen hantera detta och oskadliggöra dessa på sedvanligt sätt, vilka således då rubbar hela immunförsvarssystemet, förgiftar kroppen och bringar sjukdomstillstånd, som kan inträffa relativt omgående eller dröja i många månader, där kroniska autoimmuna sjukdomar, såsom t.ex. diabetes, astma, Krons sjukdom, Gullian-Barré syndrom med flera hjärnsjukdomar etc., kan dominera resten av personens liv eller tom. leda till döden.

  Barn är extra känsliga och sårbara för sådana vaccinationer eftersom deras immunförsvarssystem ännu inte är tillräckligt utvecklat under småbarnsåren, så man kan ju bara spekulera i varför Sverige är ett utav de välvaccinerade länder där så många barn drabbas av t.ex. ADHD samt att barndiabetes är så vitt utbredd…

  En dos vaccin innehåller bl.a. följande gifter: Aspartam (av många klassat som ett nervgift), kvicksilver (mycket giftigt), natriumglutamat (MSG) (kopplat till huvudvärk, illamående, ADHD och inlärningssvårigheter), skvalen (tros orsaka förlorad muskelkontroll, höftproblem, immunitetsproblem och minnesförlust), polysorbat-80 (giftigt och påverkar immunförsvaret, ger underlivsmissbildningar, hormonförändringar, infertilitet, troligtvis cancerframkallande samt genmuterande, och finns i vaccinet Gardasil), äggprotein (kan ge livshotande allergiska reaktioner), aluminiumhydroxid (ger ökad inflammatorisk risk i hjärnan, kopplas till Parkinsson, Alzheimer och andra hjärnsjukdomar, finns i barnvaccin), glutaralaldehyd (kan irritera ögon, näsa, hals och lungor, ger yrsel, huvudvärk och dåsighet, skadar troligtvis immunförsvaret och förgiftar fortplantningsorganen, ger födslodefekter på avkomma, finns i kombinationsvacciner)

  Naturligt uppbyggd immunitet mot sjukdomar stärker generna och nedärvs till ens avkomma, varefter generationerna blir starkare och starkare. Detta är evolutionens gång. Denna sanna immunitet kan man aldrig uppnå genom vaccinationer där man penetrerar huden, och således nedärvs då heller ingen immunitet till ens avkomma, varmed de efterföljande generationerna försvagas genetiskt.

  Farligheten ang. diverse sjukdomar, dess smittomönster och dess utbredning har också blåsts upp, och man har gjort en höna utav en fjäder för att skrämma upp massorna och för att få vaccinationsindustrin att rulla. En naturlig immunisering, sund livsföring och ett fullgott och balanserat näringsintag hjälper oss på vår väg att bygga starka och friska kroppar. Faktum är att själva vaccineringen mot vissa sjukdomar är det som gjort dem farligare och att fler människor därför insjuknar och behöver läkarvård, som, i sin tur, gagnar en annan industri…

  Återigen, en rekommendation till alla er som står inför en vaccination; läs först boken ”Sanningen om vaccinet” av Rikard Svensson.

  Vänliga hälsningar,
  Inger Wiklund

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: