Vaccinationsmyterna

”Alla sanningar genomgår tre stadier: först blir de förlöjligade. Sedan blir de våldsamt motarbetade. Slutligen blir de accepterade som självklara.” – Schopenhauer

Denna rapport, skriven av Alan Phillips, tar upp motsägelserna mellan den medicinska vetenskapen och immuniseringsteorin.

 1. Vacciner är helt säkra… eller?
 2. Vaccinering är effektivt… eller?
 3. Vaccinering är huvudorsaken till låga sjukdomssiffror i USA idag… eller?
 4. Vaccination vilar på sund teori och erfarenhet av immunisering… eller?
 5. Barnsjukdomar är extremt farliga… eller?
 6. Polio är en av vaccineringens största framgångar… eller?
 7. Mitt barn fick ingen direkt reaktion på vaccinet, så det är inget att oroa sig för… eller?
 8. Vaccinering är det enda sättet att förebygga sjukdom… eller?

Läs Vaccinationsmyterna (PDF)

Sammanställning: Marina

 

 

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Hejsan!

  Tre snabba frågor om någon orkar och hinner. Vissa vaccinmotståndare menar att vacciner är helt ineffektiva. Istället menar man att smittospridningen har stoppats tack vare bättre hygien och levnadsstandard.

  1) Hur kommer det sig att vattkoppor fortfarande är vanligt i Sverige medan mässling är så gott som utrotat?
  2) Varför uppkommer de sällsynta mässlingsfallen främst i områden med lägre vaccinationstäckning?
  3) Varför har mässlingen fått en så stor spridning i Frankrike samtidigt som den knappt finns i Sverige?

  Tack för svar!

  • Klart orkar vi svara! Vi önskar en dialog. Det är därför vi har en kommentarfunktion på sidan 🙂

   Kunskap om smittspridning, hygien, god näringsstatus och hur man tar hand om sig själv är A och O för att klara sjukdom. Detta är också något man ser när man tittar på statistik kring dödsfall i en viss sjukdom och i de sjukdomar man vaccinerar emot. Det har det varit en drastisk minskning i dödsfall redan innan införandet av vaccin. http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Immunization%20Graphs%20PPT%20-%20RO%202009.pdf

   Men eftersom motiveringen till vaccin vänds till att det uppstår allvarliga konsekvenser efter en sjukdom. Så är det här dina frågor kommer in. Det är möjligt att mässlingsvaccinet ger ett visst skydd men frågan är om det verkligen är så mycket och om det är värt det?

   1, Det finns studier som visar att läkare underrapporterar sjukdomar i vaccinerade människor och överrapporterar i ovaccinerade. Ta Järna t ex där de vet hur man ska behandla mässlingen och väl känner till hur den yttrar sig. Runtom i landet finns det kanske barn som får mässlingen utan att få diagnos pga att det inte känns igen som mässling. Hudutslag kan vara problematiskt och symtomen vid mässling kan förväxlas med andra barnsjukdomar t.ex. röda hund, andra virussjukdomar med utslag men även läkemedelsreaktioner.
   En personlig historia jag kan berätta är när jag en morgon vaknade och såg att en av mina pojkar var full av utslag. Jag misstänkte vattkoppor och tog honom till doktorn för diagnos eftersom han annars skulle till dagis. Läkaren sade att det inte var någon fara att lämna honom på dagis då det inte var ovanligt att barn kunde få oförklarliga hudutslag av olika anledningar och pojken var inte speciellt påverkad av dem. När jag sedan kom till dagis sade de att; du får gå hem med honom, detta är ett tydligt fall av vattkoppor. Vilket det var. Kan det vara så att de var mer vana vid att se vattkoppor än läkaren och därför kunde ge en bättre diagnos?

   2, Men bortsett från detta så antar vi nu att vaccinet fungerar väldigt bra. Är det då värt att ta det? Anledningen till att vi tar det är att vi blivit lärda att mässlingen är en farlig sjukdom. Men tänk om det inte är så? Om du tittar på detta reklamblad http://media.vaccin.me/2011/12/vaccination-massling.png och tänker dig att det var reklam för ett förkylningsvaccin. Skulle du tacka ja då och riskera biverkningarna? Nu är det dock mässling vi pratar om. Men om vi tittar på denna studie http://antroposofi.org/vaccination.htm som innefattar 10 000-tals barn så ser vi att mässling inte är en farlig sjukdom.

   En undersökande rapport. Vaccinindustrin försöker i dag föra oss alla bakom ljuset och roffa åt sig äran av något de inte har del i. Många vacciners verkliga effektivitet är synnerligen tveksam. http://www.klokast.se/Nyhet/Vaccin0303.pdf

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: