Horrors of vaccination exposed and illustrated

Petition to the president to abolish compulsory vaccination in the army and navy

by  Chas. M. Higgins Brooklyn N.Y. 1920

Dödsfall pga vaccinet förnekas. Dödsfallen efter smittkoppsvaccinet i början av 1900-talet är mycket högre än dödsfallen efter insjuknandet i sjukdomen. Vaccinet var då ett så stort hot mot den allmänna hälsan och livet i sig att de vaccinerande doktorerna måste ställas till svars. Denna fakta undanhölls allmänheten. Chas. M. Higgins kommer i denna bok att lägga fram bevis för att det var precis så. Varje år i femton års tid i staten N.Y. översteg dödsfallen efter vaccination de som uppkom efter själva smittkoppsinfektionen.

Läs hela boken här
Sammanställning: Marina

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: