Regeringen – Jämför 5,3 miljoner vaccinerade svenskars öde med 4 miljoner ovaccinerade

Regeringen

DEBATT. En majoritet i riksdagen vill att de narkolepsidrabbade barnen ska få ett eget juridiskt ombud. Därmed ökar pressen på regeringen, skriver SvD 25 jan 2012. Men det behövs även ett ombud för att representera de 5,3 miljoner svenskar som injicerades med vaccinet och dess hälsoskadliga tillsatser. Det är ett långt projekt som kräver egna medel och en opartisk styrning. 

[Not: Denna artikel skickades 28-29/2 2012 till DN, SvD, Sydsvenskan och Aftonbladet. Alla refuserade den. Den 1 mars 2012 publicerade finska Vasabladet [vasabladet.fi/story/189839] en artikel som visar att finska myndigheter ska genomföra samma upplägg som denna artikel presenterar.]

Text: Torbjörn Sassersson | Foto på Regeringen (får publiceras till valet 2014) | Uppdaterad 2012-03-11 | Ladda ner denna artikel som PDF eller MS Word

Tillsatserna som skadat det svenska folket är bland andra skvalen, formaldehyd, tiomersal (49% kvicksilver) och polysorbat 80 alla ingredienser i Pandemrix enligt bipacksedeln (Fass.se). Alla dessa 5,3 miljoner svenskar har sannolikt fått olika grader av neurologiska och immunologiska skador. Vi vet redan att mellan 8-21 personer dog till följd av vaccineringen. Enligt försiktighetsprincipen borde ingredienserna aldrig ha funnits i vaccinet från första början. Principen tillämpades inte.  Endast en skara ”elitpersoner” i Tyskland fick vaccinet utan de mest giftiga tillsatserna enligt Spiegel Online.

Vaccinföreträdare menar att halterna är så små, men alla halter är för höga eftersom ämnena inte ska förekomma i kroppen alls. För kroppen är de giftiga i alla doser. Dessutom är forskningen på samverkanseffekter mellan dessa gifter nästan obefintlig. Vi vet redan genom att läsa på bipacksedeln för Pandemrix (Fass.se) att allvarliga biverkningar kan uppstå. Pandemrix rekommenderas inte längre till barn, åldersgränsen är höjd från 6 månader till 20 år. Allergiker uppmanas vara försiktiga. Gravida bör, enligt bipacksedeln för läkemedlet, diskutera med sin läkare innan de vaccineras med Pandemrix.

I en intervju för Ulf ElvingSveriges Radio P4 Riks den 16 oktober 2011 (spola fram till 23 min) berättar statsepidemiolog Annika Linde att hon själv inte vaccinerar sig. Hon uppger att hon inte vaccinerar sig för att hon hellre upp bygger ett eget immunförsvar genom att ha influensorna. Det är bättre, säger Linde.

Regeringen måste tillsätta en nationell långsiktig utredning på följdskadorna av vaccinet

För de 5,3 miljoner svenskar som vaccinerades tar vi på Vaccin.me oss friheten att kräva följande av den svenska Regeringen:

 • Vaccin.me kräver av Regeringen att inte bara 168 narkolepsibarn ska få ett ombud utan även den grupp bestående av 5,3 miljoner svenskar som fick Pandemrix.
 • Dessa svenskars öde måste följas upp medicinskt de kommande decennierna för att se vilka symptom som uppstått efter vaccinationen. Kontrollgruppen är självklart alla ovaccinerade svenskar. Därmed erhålls ett vetenskapligt underlag för att bedöma den egentliga skadan på populationen.
 • Utredningen bör estimera kostnaderna för vård och läkemedelskonsumtion till följd av vaccinskadorna. De ger ett mått på prislappen som svenska skattebetalare får stå för och den del som innebär rena intäkter för läkemedelsbranschen på vaccinskadornas eftermarknad.
 • Regeringen måste offentliggöra det idag hemligstämplade avtalet mellan svenska Regeringen och GlaxoSmithKline. Om GlaxoSmithKline då väljer att stämma Regeringen är det ändå vi skattebetalare som kommer att betala för det också.
 • Utredningen bör även ta fram regler för hur en Regering bör agera säljbolag åt ett läkemedelsbolag. Idag verkar inga regler finnas överhuvudtaget.

Dessa krav måste anses vara rimliga med tanke på det nationella medicinska testprojekt som Regeringen utsatt merparten av den svenska populationen för. Vi kan sedan med utredningens vetenskapliga resultat jämföra denna skadeverkan mot Smittskyddsinstitutets spekulation att 60 svenskar påståtts ha räddats. Ingen av dessa 60 svenskar har kunnat höras eftersom dessa individer endast utgör en statistisk produkt. 

Text: Torbjörn Sassersson

Signerat
Linda Karlström, Marina Ahlm, Torbjörn Sassersson / Vaccin.me
Ann Britt Axelsdotter / Mammor mot Gardasil
Marie Almquist, Berit Stridsberg / Livet efter Sprutan

 

Relaterat

SvD: Majoritet vill ge barn med narkolepsi eget ombud

DN: Samhället måste ställa upp för de narkolepsidrabbade


Pandemrix skadliga innehåll

Tiomersal
Kvicksilverbaserat preparat som anses vara extremt giftigt. Tiomersal består av etylenglykol (anti-is), etanol, thiosalicylic-syra, sodiumhydroxid and etylkvicksilver. Kemikalierna är neurotoxiner och potentiellt dödliga beroende på intagen dos.  Kemikalierna kan lätt skapa cancer, hjärn- och leverskador.

Rapport: Mitochondrial dysfunction, impaired oxidative-reduction activity, degeneration, and death in human neuronal and fetal cells induced by low-level exposure to thimerosal and other metal compound

Om rapporten (Amalgamskadefonden):  Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser.

Skvalén
Skvalen har vid injektion på möss gett ledgångsreutmatism (autoimmun sjukdom). Injektioner av skvalen misstänks framkalla allvarliga autoimmuna sjukdomar hos människor. Andra referenser: Squalene: C30H50 an Adjuvant och Squalene-effekten.

Polysorbat
Enligt ”Annals of Allergy, Asthma and Immunology”, V95, Nr6, 2005, 593-599(7), ”Polysorbate 80 är en faktor som kan orsaka anafylaktisk chock (kraftig allergisk reaktion med risk för dödsfall). Ämnet kan skada det immunologiska systemet. Undersökningar visar att det kan leda till infertilitet (Gajdova M, Jakubovsky J, Valky J., Food Chem Toxicol. 1993 Mar;31(3):183-90. PMID: 8473002). Ämnet är giftigt och ska inte ätas, drickas, beröras och inte heller injiceras.

Formaldehyd 
Ämnet används för att konservera lik. Formaldehyd är ett neurotoxin och carcinogen som även kan orsaka sömnproblem, andningssvårigheter, huvudvärk, kräkningar, näsblod och hudproblem. Det har diskuterats om ämnet ska tillåtas ha ett lägsta gränsvärde.

Övriga källor för information om kemikaliernas risker: Kemikalieinspektionen (Kemi.se) och Oxford Department of Chemistry (chem.ox.ac.uk).

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. DN skrev 21 dec 2011: Fler biverkningar av Pandemrix

  ”Vaccinet mot svininfluensa, Pandemrix, kan ha orsakat fler biverkningar än den redan kända narkolepsi misstänker Läkemedelsverket. Nu ska halva befolkningen kontrolleras.”

  ”– Sammanlagt kommer vi att jämföra 3—4 miljoner vaccinerade individer med 2—3 miljoner ovaccinerade.”

  ”Uppföljningar ska göras efter sju olika neurologiska tillstånd, som ansiktsförlamning och ms, och tre olika autoimmuna sjukdomar, som ledgångsreumatism, inflammatorisk tarmsjukdom och typ 1-diabetes.”

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Problemet är att det knappast kommer att bli en opartisk undersökning. Det är ju Läkemedelsverket som gör undersökningen. Det är enkelt att trolla med en ofullständig statistik. Få patienter och få läkare anmäler biverkningar. Statistiken är svag. Många biverkningar efter vaccin är vaga och kan tolkas som något annat än vaccinskada.

 2. ANnika Linde tog pandemrix . Men vanliga influensa vaccin bruckar hon inte ta. Det bör ni ändra.

  • Det fula är att hon litar på sitt immunförsvar men kräver att andra inte skall göra det.
   Bland annat därför röstade jag på henne som årets förvillare 2011 och hon blev vald med råge.
   Folk måste förstå att hon ljuger om massvaccinationerna om det sen är svinspruta eller intervallspruta har ingen som helst betydelse.

 3. Jättebra att det utförs påtryckningar på regeringen om denna skandal, bra att det även nu i riksdagen är en majoritet som vill ha ett ombud för alla narkolepsiskadade barn. Det är nog dock tyvärr ingen större chans att det kommer bli något ombud för resten av den vaccinskadade befolkningen, regeringen gör nog som vanligt och bara stoppar huvudet i sanden och blundar för det.
  Det är mycket märkligt att vi har en regering som styr och ställer över hela Sveriges befolkning som inte själva tar reda på objektiva fakta utan förlitar sig till vaccin och läkemedelsindustrin, vilket ofta leder till förödande konsekvenser för den del av befolkningen som litar på deras beslut gällande människors hälsa. Det är med andra ord helt legalt att fördärva hälsan på miljontals människor med skadliga vacciner och läkemedel medan vi ska förbjudas att inta vitaminer, mineraler och andra näringsämnen, naturläkemedel i tillräckliga mängder för att kunna bibehålla/återställa hälsan. Sjukt!

 4. Björn Eriksson says

  ”I en intervju för Ulf Elving på Sveriges Radio P4 Riks den 16 oktober 2011 (spola fram till 23 min) berättar Smittskyddsinstitutet Annika Linde att hon själv inte tog något vaccin mot svininfluensan.”

  Nu var det väl inte så hon sa utan hon sa, när de diskuterade _säsongsinfluensan_, att hon inte vaccinerade sig, för att man fick bättre immunitet mot kommande säsongsinfluensor om man blev sjuk än om man vaccinerade sig. Detta givet då att man är tillräckligt frisk för att utan större risk kunna ta en influensa.

  • Om allmäntillståndet är nedsatt för att inte kunna ta en influensa hur ska man då veta att denna personen kan ta en influensaspruta? En bekant till mig i den så kallade ”riskgruppen för att inte kunna ta en influensa” höll på att mista livet efter sprutan.

   • Ja om allmäntillståndet är lågt från början, med dåligt immunförsvar m.m. så kan man ju undra huruvida de tänker med att vaccinera en sådan person vilket ger denne person ännu sämre immunförsvar. Att spruta in en giftcocktail i en sådan persons biologiska system gör ju inte den friskare direkt…

    Ska man skydda en sådan person så bör man ju först och främst sätta in stödjande näringsbehandling, motion, immunstärkande terapier m.m. Ja det finns mycket man kan göra på naturlig väg vilket också är det enda sättet för att bli genuint frisk!

Trackbacks

 1. […] insatta personer försökte via en debattartikel i stormedia den 28-29 februari 2012 uppmana Regeringen att jämföra alla Pandemrixvaccinerade med […]

 2. […] Artikel: Regeringen – Jämför 5,3 miljoner vaccinerade svenskars öde med 4 miljoner ovaccinerade […]

 3. […] Läs mer om kraven på svenska Regeringen Dela det här (share): Om du kommenterar eller uttrycker en åsikt i ämnet är du personligen ansvarig för att det du skriver eller länkar till inte strider mot svensk lag. Anmäl upphovsrättsintrång via kontaktformuläret. Filed Under: Tips och notiser, VACCINATION & BIVERKNINGAR Tagged With: Pandemrix, vaccin […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: