Vet du detta om Gardasil? Se några av vaccinets offer

Christina Tarsell dog efter sin tredje dos Gardasil. Hör och se hennes mamma Emily berätta:

Allmänheten bör veta att läkarna inte nödvändigtvis känner till biverkningarna.

Om vi hade haft den minsta misstanke om att symptomen som Chris fick redan före sin tredje dos var relaterade till sprutorna – att det var en autoimmun reaktion på vaccinet – så skulle vi inte ha tagit den tredje sprutan. Och hon skulle vara vid liv idag.

Mamma Emily


Läkemedelsbolaget Merck måste betala knappt 1 miljard dollar för illegal marknadsföring i USA

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Vilken bra debatt och bra information!
    Jag börjar ännu djupare inse hur enormt stort vaccinationsproblemet är och vilken skandal det är. Jag kände mig ganska ensam med mina insikter för 10 år sedan, svårt att bolla med andra, tyckte man nog jag var tokig….men jag räddade min dotter och några till 🙂

    Det var min exman som mött en dansk homeopat som lärde ut sanning om vaccinationer typ för 20 år sedan. Så kunskapen har funnits.

    Stort TACK Linda till denna sida, jag sprider den överallt. Du gör ett ovärderligt jobb, helt fantastiskt och modigt! Tack igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: