13-årig flicka kan varken gå eller tala efter HPV-vaccination

Den tidigare fullt friska Lucy Hinks kan varken gå eller tala efter att ha injicerats med den tredje dosen av vaccinet Cervarix, ett vaccin mot humant papillomvirus (HPV) och livmoderhalscancer.  De svåra sviterna gör att hon sover upp till 23 timmar per dag, Nu varnar Lucys föräldrar för biverkningarna av vaccinet, rapporterar den brittiska tidskriften Daily Mail.

Läs hela artikeln

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. ” -Jag vill uppmana föräldrar att ta reda på alla fakta, samla så mycket information som möjligt. Bestäm själv om vad som är rätt för ditt barn. ”

    Att man ”samlat så mycket information som möjligt” är ingen tröst om det ändå leder fram till att man låter vaccinera sitt barn och barnet sedan drabbas av obotliga biverkningar, som i Lucys fall. Det finns mer än tillräckligt med falsk propaganda på nätet för att lura en aningslös, okunnig person som ”samlar så mycket information som möjligt” att tro att vaccineringsriskerna är försumbara.
    Därför borde Lucys mamma istället ha sagt: DETTA ÄR VAD VACCINERINGEN STÄLLDE TILL MED. VÄGRA VACCINERA DINA BARN!!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: