Jag drabbades hårt av influensavaccinet

Nu är det dags igen med nya vaccinationer inför en ny influensavåg. Svenska läkemedelsverket har köpt in vaccin för 1,5 miljarder svenska kronor. Detta skall enligt Läkemedelsverket genomföras under hösten med nya vaccinationer, fastän vi blev drabbade så hårt förra gången med hemska kroniska biverkningar.

Barnen och ungdomarna som fick narkolepsi har erbjudits 70 000 kronor per individ, men med ett stort men, då får de underteckna ett avtal om att inte driva någon rättslig process mot myndigheterna. Hur tolkar man sådant, jo att vi lever i ett väldigt ruttet samhälle.

”Vi andra som då har fått kroniska neurologiska biverkningar, vi är bara som de inbillade sjuka. Vi har massor med bevis, men alla myndigheter sticker huvudet i sanden och försöker trötta ut oss.”

Jag bara varnar alla tänk efter före innan ni tar årets influensaspruta, jag själv ångrar varje minut och sekund att jag tog detta vaccin i december 2009. Jag har förlorat mitt tal, kan inte svälja vanlig mat, får all min näring genom en sond numera. Mina muskler i nacken är delvis försvunna, detta gör att jag inte kan hålla mitt huvud upprätt längre. Plus att min vänstra arm nu också börjar bli förlamad. Jag har fått min diagnos, ALS . Så ser livet ut för mig i dag och tyvärr många med mig. Vi har till och med medlemmar i gruppen som inte har fått någon diagnos än, detta är tre år sedan som vi fick giftet insprutat i våra kroppar. Läkarna står fortfarande totalt hjälplösa. Men som tur är har vi bildat en grupp där vi stöttar varandra. Hur stort mörkertalet är sedan, detta kan vi bara gissa.

Insändare i Trelleborgs Allehanda

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Jag känner med dig; har drabbats av andra medicinbiverkningar! Anders.

 2. Rose-marie Granath says

  Nån måste göra en lista på vaccinerade och hur många som blev sjuka. Unicef vaccinerar mycket, dom verkar inte göra det av misstag. Mer utredning.

 3. Rose-marie Granath says

  Influensavaccinet; Du skriver giftet, det är ju bara mycket litet av influensan som tillverkas i ett ägg. Jag tog sprutan och tycker att jag blir mindre förkyld, men det är skrämmande att du blev sjuk.

 4. Haha, du har förmodligen rätt! Typiskt mig att tolka saken på det sättet. Nåväl. Sagt är sagt.

 5. Jag skrev det här eftersom 85% reagerade med ilska när de läste insändaren, men det kom inte med. Hoppas att den som skrev insändaren får läsa det.

  Håll ut, min bittra vän. Jag förstår inte de människor som hatar dig för att du säger det här. Hur kan man göra så mot en människa som har drabbats få fruktansvärt hårt. Stanna upp och tänk efter istället! Även om ni inbilllar er att han inte har rätt angående orsaken så ge åtminstone inte utlopp för er ogrundade ilska anonymt på internet mot en så otroligt utsatt människa! Har ni inte hjärta för sorgen och ensamheten han upplever! Min vän, det finns ett ljus i slutet av tunneln. Det hät livet är inte det enda, bara en dröm i en dröm, ett litet avstamp i det oändligt långa kontinuum som är din existens och de orättvisor och ondska som verkar här kommer att balanseras ut. De skyldiga kommer att få ta konsekvenserna och de drabbade kommer att läkas.

  Tusen Kramar,
  Kara

  • Linda Karlström says

   Kara, jag undrar om du missförstått. Eller om jag gjort det? Jag läste insändaren i Trelleborgs Allehanda, och jag såg den där undersökningen om hur man reagerar. Jag försökte också klicka på att jag reagerar med ilska. Jag blir ju arg av att höra om hur dåligt denna person mår på grund av vaccinet, och jag blir arg över myndigheternas nonchalans. Det är inte skribenten jag blir arg på!

   Jag tror nog att de 85 procenten som reagerat med ilska uttrycker sitt stöd för den utsatta personen, inte sitt hat mot honom/henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: