Exklusivt julerbjudande för vaccin.me:s läsare och prenumeranter

Hohoho, snart står tomten i farstun och bankar och det är dags för nissarna att börja aktivera sig! Ni som redan börjat grubbla över vad julklappssäcken ska innehålla i år blir troligen glada över vårt tips.

Den nya boken ”Vaccinationer: risker och skador” blir en perfekt julklapp till alla som är måna om sin egen och sina barns hälsa. Den vissnar inte, den äts inte upp, den möglar inte bort och den krymper inte i tvätten. Vilken drömjulklapp att ge bort – och inte minst att få! Det bästa av allt är att den kan rädda liv.

Vaccin.me vill därför i samarbete med Anarchos förlag ge våra läsare en julrabatt på 10 procent vid beställning av boken ”Vaccinationer: risker och skador”. Rabatten gäller endast en gång per kund och köptillfälle, och bara inom Sverige. Ange rabattkoden ”vaccin” i kassasteg 3 och gör din beställning senast 18 december så kan du sedan lugnt invänta tomten!

Här får vi statistik som berättar om alla biverkningar våra vanligaste vaccin är förknippade med (källa vaccintillverkarna själva) och om de senaste rönen och teorierna i sammanhanget. Vi ställs inför frågorna: Hur objektivt kan Läkemedelsverket vara? Vad krävs för att ett vaccin ska godkännas? Och vi bjuds in bakom kulisserna, till spelet om marknaden och pengarna.

Här ryms vaccinprogrammen mot barnsjukdomar, men också den ökade vaccineringen mot influensa, livmoderhalscancer, hepatit A och B, pneumokocker, rotavirus och så vidare. Och stelkramp, difteri, polio förstås. Författarna tar också upp de sociala skyldigheterna och den konstruerade hotbilden att det skulle vara osolidariskt mot samhället och mot alla vaccinerade att inte vaccinera sitt barn. Med kliniska förklaringar fastställs varför ett ovaccinerat barn aldrig kan skada eller förvärra för ett vaccinerat barn.

Personligen önskar jag att den här översättningen (med initierat förord av Karlström) inom kort finns tillgänglig i så gott som alla svenska hem.

Stefan Whilde, recensent – läs hela recensionen på Sourze.

Gå hit för att beställa boken

Text: Linda Karlström

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: