Ny video avslöjar sanningen om natriumglutamat, kvicksilver och formaldehyd i vacciner

Visste du att Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA öppet erkänner att formaldehyd, aluminium, MSG (natriumglutamat E621) och kvicksilver avsiktligt tillsätts vacciner? Var och en av dessa giftiga substanser orsakar bevisligen neurologiska skador, och mängden som finns i vacciner är mycket mer än bara ”spårmängder”.

Text: Mike Adams, Natural News | Översättning och sammanfattning: Linda Karlström

Det förklarar varför vacciner har konstaterats orsaka:

 • Kramper
 • Koma
 • Autism
 • Huvudvärk
 • Spontana aborter (missfall)
 • Infertilitet
 • Död

Vaccintillverkarna vägrar tillverka ”rena” vacciner åt allmänheten. Det brittiska kungahuset däremot får speciella ”rena” vacciner som inte innehåller några metaller. Samma gäller för den globala eliten. Kemikalierna är till för den stora massan. Oberoende av om det är genmodifierad mat, besprutad mat eller vacciner med kvicksilver och MSG, så blir allmänheten avsiktligt förgiftad. Denna förgiftning strävar till att

1) alltjämt ha en kroniskt sjuk befolkning som göder läkemedelsindustrin och

2) minska populationen genom vaccininducerad infertilitet och aborter.

Läs hela artikeln New Health Ranger video exposes the truth about MSG, mercury and formaldehyde in vaccines

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Dessa påståenden ”Det brittiska kungahuset däremot får speciella ”rena” vacciner som inte innehåller några metaller. Samma gäller för den globala eliten.” kommer inte många tro på om det inte backas upp på något sätt. Få människor skulle öppet ställa sig bakom dessa utan någon slags evidens.

 2. Har läst på flera ställen att brittiska kungafamiljen får rena vacciner finns det några belägg för det?

 3. Finansiärerna bakom vaccinering, populationskontroll och statsterrorism

  I denna långa artikel går vi igenom hur samma globalistfamiljer och organisationer ligger bakom finansieringen av de dåligt testade och giftiga vaccinerna, populationskontroll och steriliseringsprogram som har steriliserat miljontals människor världen runt. Hur CIA och IMF har stött kupper mot demokratiska regeringar, samt sponsrat statsterrorism som har resulterat i miljontals döda civila.

  http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=548

 4. de är allvarliga förbrytelser som händer runt hela sjukvården.. förgiftning lemlästning mord.. usch förbannade snusk. sjukhus.. nej tack. friskhus.. ja tack
  väldigt viktig info angående o faktisk kurera sjukdommar är denna mannens upptäckt.
  .Rick Simpson ”run from the cure” http://www.phoenixtears.ca/

 5. Åsa Palm says

  Detta stämmer helt och fullt. Det finns en beräkning med ALLT som läkemedelsindustrin företar sej. Och ingen ska tro att detta verk vill att Folksam bli friska – tvärtom. Det handlar BARA om pengar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: