”Min bror fick epilepsi efter vaccination i vuxen ålder”

Jag ser fler och fler människor som börjar misstänka ett samband mellan svininfluensavaccinet och epilepsi. Att narkolepsi är en tydlig biverkning kan man läsa spaltmeter om, men det finns inte en rad om epilepsi i media. Om man börjar läsa kommentarer på diverse sajter träder dock en annan bild fram.

Jag har en bror som vid 20 års ålder fick epilepsi efter vaccinet, och jag har aldrig gjort kopplingen innan jag läste kommentarer till liknande historier på er sajt. Allt jag vet är att det inte finns i släkten. Har ni några kontakter till andra som går i samma funderingar, eller finns det tydliga belägg att lägga den teorin bakom sig? Söker egentligen någon att prata med.

Text: Tony

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Min son fick epelepsi.. Efter antibiotika mot bolleria.. Han får sina anfall på nätterna när han sover

  • Vår son fick epilepsi några veckor efter vaccinet. Han får också sina anfall i sömnen, tack å lov mycket sällan, senaste året.

 2. Riikka Suursalmi says

  Hej,

  jag är en 23-årig finska flicka och jag fick epilepsi efter svininfluensavaccineringen år 2010. Nu är det alltså 2014 och jag ännu har epilepsi. Egentligen hade jag eller läkare ingen aning, att mitt epilepsi skulle ha någon koppling till detta vaccin. Det var min bror som tänkte att mitt epilepsi och svininfluensavaccinering skulle hänga ihop. Jag anser att det är jätteorättvis att vara tvungen att lida av epilepsi bara därför att vaccinet var inte tillräckligt undersökt.

 3. Min bror 15 år fick epilepsi efter vaccinet och han dog av det. Livet är en evig kamp efter det, varje dag….. 🙁

 4. Hej Tony! Min son då 15 år fick epilepsi kort tid efter vaccinet,han har det nattetid i sömn,skriv gärna till mig och berätta hur det har gått för er.Sons epilepsiläkare slår ifrån sig att samband finns,men min magkänsla har hela tiden trott att vacin är orsaken då inga andra kopplingar finns

 5. Ja, tragiskt är milt uttryckt. Allt detta är så cyniskt, Det står tydligt i Gardasils produktresume att vaccinet orsakar vad man kallar ”tonic-clonic movements”, det är bara ett annat ord för grand mal epileptiska anfall. Inga hemligheter här inte, läs själva på första sidan under ”warnings and precautions”: http://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/g/gardasil/gardasil_pi.pdf

 6. Flera barn/ungdomar, men även vuxna har drabbats av epilepsi efter pandemrixvaccineringen. Även av kramper svimningar utan att diagnos gått att ställa. Du hittar mailkontakt i bloggen livet efter sprutan.

 7. Torbjörn Sassersson says

  Jag känner en person som i drygt 40-årsåldern plötsligt fick epilepsianfall och dog av det. Hur kan man få fatt hans anamnes? Antar att hans efterlevande är de som kan ge tillstånd att få se eventuell vaccinationsinfo strax innan epilepsianfallen.

 8. Linda Karlström says

  Hej Tony!

  Tack för din tragiska berättelse. Jag är glad att vår sajt kunde hjälpa er att komma en eventuell förklaring på spåren. Det finns många studier som påvisar samband mellan epilepsi och vaccin. Epilepsi är i själva verket en mycket vanlig biverkning, tyvärr.

  Här är några länkar som kan hjälpa er att komma vidare i er informationssökning. Hoppas att andra med liknande erfarenheter skriver kommentarer här!

  http://vactruth.com/2010/05/09/vaccines-cause-epilepsy/
  https://www.epilepsy.com/node/966936
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/vaccines-cause-seizures-in-babies-but-don%E2%80%99t-worry-it%E2%80%99s-normal-reuters/#.UMO-2IPtQsI
  http://www.mercola.com/article/vaccines/neurological_damage.htm

Trackbacks

 1. […] Epilepsi efter vaccination (vaccine) […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: