Hjärnsjukdom efter influensavaccin

Efter sprutan mot svininfluensa blev André Lennartsson, 16, svårt sjuk. Inte i narkolepsi – utan i en hittills okänd misstänkt biverkning av vaccinet: den fruktade hjärnsjukdomen ME. – Jag har inte gått i skolan på tre år, säger André.

Detta skriver Expressen 13 december 2012 

Fler berättelser: Bloggen ”Livet efter sprutan”

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. År 2007 fick jag inflamation i kroppen och hög sänka. Behandlingen börjades med kortison tabletter. Efter några månader sänkan blev normal och diagnosen på sjukdommen var Polymialgia Reumatica (PMR). På grund av dålig imunnförsvaret fick rekomendation från Reumatiska avd. på Sahlgrenska sjukhus att ta influansa vaccinen. År 2009 fick jag Svininfluansa vaccinet och efter den jag blev aldrig bra. MRI bilden från hjärnan visade att det finns inflammation i min lillhjärna. Jag har inte fått någotform av behandling mot den. Mina symptom efter vaccinet:

  Sover för det mesta ca.20 timmar / dag.
  Har brinnande värk som kommer från bakhuvet och sprider sig till nacken och axlarna.
  Förlammningströtthet är min största problem. Jag har inget ork.
  Ljud och ljus kännslighet.
  Tappar ord och svaga mimik i ansikte.
  Dimmig i hjärnan.
  Dimmiga ögon.
  Koncentrationssvårigheter.
  Problem med siffror.
  Minnesförlust.

  Jag blev medicinerad med antideppressiva prepparat men de hjälpte inte. Jag känne mig inte depprimerad men nedstämd på grund av alla symptom som jag har.

  Mitt liv är helvete och fortfarande fick inget hjälp som hjälper mig och blir jag sämre och sämre. Jag vet inte vad är med mig och ingen vet ingenting.

 2. ”André har sedan barnsben reumatism och var därför tvungen att ta sprutan mot svininfluensa.”

  Jaså? Märkligt hur detta paradigm infiltrerar hjärnorna på normalbegåvade människor. Nej detta är en skandal vars omfattning det återstår att få överblick över, men nog bleknar neurosedynaffären inför allt detta lidande?

  • Det är inte första gången som skadorna efter vaccinering blir extra tydliga:

   År 1994 genomförde myndigheterna i Storbritannien en omfattande mässlingskampanj som kostade 200 miljoner kronor. Man informerade om att en stor mässlingsepidemi var på väg vilket senare visade sig vara felaktigt. Läkarna försäkrade att det inte fanns några biverkningar av mässlingsvaccinet. När Dr Richard Nicholson, författare av Bulletin of Medical Ethics, granskade fakta, ansåg han att där inte fanns någon som helst risk för en mässlingsvåg i Storbritannien under 1994. Myndigheternas beräkningar att 50 barn skulle kunna dö, ansåg han vara överdrivna. Resultatet av kampanjen blev att 300 barn fick allvarliga skador och att två stora läkemedelsföretag gjorde en bra affär.

   A mass immunization campaign with a Urabe-containing measles-mumps-rubella vaccine was carried out in 1997 in the city of Salvador, northeastern Brazil, with a target population of children aged 1-11 years. There was an outbreak of aseptic meningitis following the mass campaign. This study confirms a link between measles-mumps-rubella vaccination and aseptic meningitis. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10707922

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: