”Alla mina barn förändrades efter trippelvaccinet och fick diagnosen Asperger”

Jag har tre barn. Det äldsta barnet blev vaccinerat i Sverige, mina två yngre barn vaccinerades i USA. Vad jag märkte hos alla tre var att efter trippelvaccineringen förändrades allt.

Tyvärr tog det alltför lång tid innan jag lade ihop ett och ett; det skedde först när mitt mellanbarn fick diagnosen add samt Asperger. Några år efteråt fick den yngsta diagnosen adhd, ångest samt Asperger. Också den äldsta har sent omsider fått aspergerdiagnos. Och sist men inte minst – jag själv. Vad jag märkte med första barnet var att efter trippelvaccineringen blev han tyst och satt bara och stirrade på leksaker jag gav honom. Han förändrades från den dagen. Han blev socialt handikappad och hade svårt att vara med andra.

Mellanbarnet märkte jag inte så mycket hos förrän han började förskolan, då alla symptomen pekade på Asperger och add. En lång svår resa började för hans del. Yngsta barnet, en dotter, reagerade med salut. Hon vaknade konstant i tre veckors tid med nattskräck som inte gick att väcka henne ur. Hon skrek rakt ut, stod upp i sängen, och även om hon såg mig såg hon något annat och trodde att jag var den onda demonen som väckt och terroriserat henne. Hennes problem visade sig i olika situationer, men inte förrän förskolan blev det väldigt tydligt.

Jag tänker på när pappa sa till mig, att vid tre års ålder förändrades jag plötsligt; tystnade och slutade prata. Jag kunde inte längre gå i trappor utan kröp upp. Jag stängde av omvärlden och satt med händerna runt huvudet och gungade i ett hörn.

Autistiskt så det förslår.

Jag har gjort mycket efterforskningar, och de tyder på att autismspektrumdiagnoser är ärftliga. Vad jag däremot tror är att vi med genen är oerhört känsliga för vacciner och kvicksilver. Frågan är om vi skulle utvecklat våra diagnoser så hastigt och kraftigt om vi inte fått vaccinerna? Jag tror inte det.

Nu kämpar jag med barnens skolgång som inte är anpassad för barn med aspergerdiagnos. Visserligen har barnen assistenter och anpassad skolgång, men kunskapen hos skolans personal är knapp. Barnen har det besvärligt med det sociala och mycket annat som är vanligt för autismspektrumdiagnoser. Den yngsta har störst problematik och jag får ofta hämta henne från skolan på grund av härdsmältor och ångest. Därför har jag inte heller kunnat förvärvsarbeta.

Jag är snart 46 år och Asperger går aldrig bort. När man blir äldre kan man ofta drabbas av permanent utbrändhet. Jag är sjuk och har inte kunnat arbeta alls sedan 2004. Man skyller på ME/CFS (Myalgic Encephalomyelitis/Chronic Fatigue Syndrome), men jag säger permanent utbrändhet från Asperger. Symptomen är mer eller mindre desamma.

Tack för ni läst!

Lena Svensson

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Läs gärna informationen på denna länk: http://www.svaradoktorn.se/427029039/4736172/posting/om-vacciner

 2. Kjell Holmsten says

  Det finns mycket att säga om Asperger och jag vill inte ta upp allt nu, men en sak är säker det är inte ärftligt – för helt plötsligt runt 60-70 tal börjar barn att uppföra sig som om de inte tillhörde familjen. Som så mycket annat försöker läkarvetenskapen skylla allt på generna, att det är ärftligt för att komma undan de verkliga problemen att i samband med dessa ”diagnoser” ökade förgiftningsgraden av västvärldens invånare katastrofalt. Och där det syns först är hos barnen, cancerfallen ökar, diabetes, astma, eksem, hjärnneurotiska skador osv. Helt plötsligt förändras den arvsmassa vi alla bär på och det blir ärftligt? Nej en gigantisk förgiftningsskandal är vad det är – Vacciner, kvicksilver, ddt, bly, rötslam på våra åkrar med kadmium som det absolut farligaste ämnet, luftföroreningar, vattenföroreningar osv.

  • Håller med Kjell 100%

  • Mariette Berg says

   Precis som Kjell Holmsten skriver tror jag detsamma. Gifter och tillsatser i maten och mat som inte ens borde kallas mat påverkar oss alla om vi så vill eller inte. Externa gifter från och i produktionen av olika varor, giftiga utsläpp samt nedsmutsning i form av strålning som ställer vår egen energiproduktion på cellnivå på ända gör sitt till att skada oss och på sikt utplåna oss alla,
   Vad jag kommer ihåg kunde man höra att någon, som man ofta inte kände hade fått cancer. Idag dör människor runt oss hela tiden. Arbetskamrater, vänner, vänners respektive, släktingar…och det beror inte på media eller att vi får veta mer idag. Vi får inte veta mer idag än då, det är bara mer ”surr” och dimridåer utan innehåll för att dölja det som verkligen är viktigt. Jag känner hur många som helst med diagnoser som Autismspektrum, Asperger och ADHD. Det är ingen slump. Det som media verkligen borde skriva om stoppas på en eller annan högre nivå. Vi vet men vad ska vi göra? Vi är så himla insyltade att vi skulle stå utan försörjning om vi allt för aktivt jobbade mot det som vi idag kallar samhället.

   • Helt rätt beträffande autism – och generellt! Diagnoser inom autismspektrat och andra diagnoser med neurologisk anknytning har ju ökat dramatiskt på senare år. Detsamma gäller cancer. Och läkarna gör den logiska kullerbyttan att skylla på våra gener – den enda variabel man säkert vet är konstant!
    Man är också helt omedvetna om kostens betydelse. Relationen mellan fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 t.ex. tycks vara av central betydelse för ”neurologisk hälsa” och ser t.o.m. ut att kunna lindra symtomen vid autismspektrumproblem.
    Själv har jag upplevt att ”obotlig” cancer försvunnit med hjälp av omlagd kost och tillskott av vitaminer och mineraler!
    Gå gärna in på http://www.svaradoktorn.se. – och läs rubrikerna ”Botemedel mot cancer” och ”Ketogen diet”! Informationen är gratis!

Trackbacks

 1. […] ”Alla mina barn förändrades efter trippelvaccinet och fick diagnosen Asperger” […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: