Doktor Suzanne Humphries berättar varför polio är borta – och det är inte tack vare vaccinet

Varför blev något som praktiskt taget alla drabbades av och nästan ingen skadades av helt plötsligt ett så stort hot som polio blev periodvis under 1900-talet? Vad har bröstmjölksersättning, arsenik, bly, DDT, tonsillektomi, socker, injektioner och diagnoskriterier för samband med polions upp- och nedgångar? Se en mycket intressant och lärorik föreläsning med doktor Suzanne Humphries som fick upp sitt intresse för vaccinationernas baksida efter att hon upptäckt att patienter, som tagit influensavaccin, i allt högre grad drabbades av njurproblem.

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Ursäkta om OT; men Röda Korset verkar numera kunna bota Malaria – utan användande av vaccin! Se youtube-klippet:

Trackbacks

  1. […] Doktor Suzanne Humphries berättar varför polio är borta – och det är inte tack vare vaccinet […]

  2. […] Dr. Suzanne Humphries berättar varför polio är borta – och det är inte tack vare vaccinet: http://vaccin.me/2013/05/03/doktor-suzanne-humphries-berattar-varfor-polio-ar-borta-och-det-ar-inte-… […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: