Måste man vaccineras för att överleva på Moder Jord?

Jag har nästan alltid tyckt att vacciner är onaturliga för människan. Det känns inte riktigt logiskt att Moder Jord kräver att man måste vaccineras för att överleva när man föds till denna värld. Jag tror nog istället att dessa förutsättningar redan finns här.

Thrive” är en av de dokumentärer som inspirerat mig på djupet och fått mig att öppna ögonen kring varför världen ser ut som den gör idag. Jag kunde verkligen relatera till filmens budskap, eftersom jag själv gått i samma tankar; varför vi människor inte blomstrar, utvecklas som vi borde göra och varför framgångsrik medicin och teknik förhindras att komma fram till ytan.

Jag har också haft en egen uppfattning redan innan filmen kom; att pengarna är det som är djävulen i vårt samhälle idag, tillsammans med stora bolag som söker kontroll och makt över oss. De bryr sig inte om människors bästa, bara sitt eget. Frihet är en illusion i dagens samhälle, så länge vi fortsätter att stödja det monetära systemet.  Jag längtar efter en ny framtid, där vi människor kan blomstra och leva i harmoni med naturen.

Precis som med vaccin, så tror jag inte att vi föddes till denna värld med förutsättningen att man måste ha pengar för att överleva. De tillhör inte Moder Jords grundläggande regler för varken djur, natur eller oss. Det är en mänsklig illusion av verkligheten, vilken vi alla måste vakna upp ifrån. Det är jätteviktigt att vi inte accepterar att förgiftas och förslavas, men ska det bli riktiga förändringar i världen, krävs radikala åtgärder. Så länge vi fortsätter att leva efter det monetära systemets regler, kommer hela tiden nya problem att skapas som måste motarbetas.

Det är därför jag tycker grupper som Thrive movement, Zeitgeist och The venus project framför ett viktigt budskap, för de föreslår radikala åtgärder till förändring, där man går till roten av det onda i världen. Det är lätt att avfärda dessa grupper som konspiratörer, men fakta talar för sig själv, det är bara att se hur världen ser ut idag. Jag är inte rädd för sanningen, för bara då kan jag göra skillnad.

Tack för att ni gör ett så bra jobb och för att ni sprider information kring vaccinationers biverkningar.

Robert

Bild: Free Digital Photos/Sujin Jetkasettakorn

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Kan inte annat än att instämma i ditt resonemang! Redan romarna viste att ”bröd och skådespel” lugnade pöbeln och de kunde härska ostörda! Bra att ni agerar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: