Narkolepsidrabbade får avslag från svenska läkemedelsförsäkringen

Många är säkert de som lagt den stora pandemin 2009 bakom sig och lever vidare som om inget hänt. Det finns dock en stor grupp som inte kan det, nämligen alla vaccinskadade i detta land.

Många barn drabbades av narkolepsi efter sprutan Pandemrix. Det kanske de flesta är medvetna om. Däremot kanske inte så många är medvetna om att föräldrarna till dessa barn får kämpa hårt för sina barns rättigheter.

Det finns även en annan grupp som man inte hör så mycket om; alla vuxna som drabbats av narkolepsi. Det finns en ännu större grupp, som drabbats av andra neurologiska och immunologiska reaktioner/skador, och som tvingats kämpa ännu hårdare för att kunna få erkännande och upprättelse. I denna grupp finns både barn, tonåringar och vuxna. Det är allt från me/cfs eller andra nervskador och reaktioner som inte innefattar narkolepsi. Vi har inte fått upprättelse!

Nu får allt fler avslag från läkemedelsförsäkringen. Det gäller många vuxendrabbade av narkolepsi, och alla övriga som fått andra bestående neurologiska eller immunologiska reaktioner av sprutan. Vi har alltså fått avslag från svenska läkemedelsförsäkringen, trots tydligt samband med sprutan.

Vi kräver upprättelse och erkännande från myndigheterna!

Text: Medlemmar ur gruppen Livet efter sprutan

Vibeke Tollebäck Hedström

Else-MarieAndersson

Jarl Sandin

Annika Edman

Birgitta Cademalm

Mia Anne-Marie Andersson Brännlund

Stenis Elaine Grudd

Inga Håkansson

Ulrika Hollsten

CamillaMickélsen

Pecka Lindahl

Marie Almquist

Siv Holm

Berit Stridsberg

Ronald Eriksson

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: