Skåneföräldrar efterlyses för intervju om (icke-)vaccination och bvc

sjuksköterska som skriverHej!

Vi är två distriktssköterskestuderande – Elin och Camilla – som önskar komma i kontakt med föräldrar som kan tänka sig att berätta om sina tankar och erfarenheter kring valet att vaccinera/inte vaccinera sina barn. Vi planerar att skriva magisteruppsatsen om detta ämne och föräldrars möte med bvc i samband med vaccination/inte vaccination.

Vi söker föräldrar med alla olika slag av funderingar; de som inte vill vaccinera, de som vill vaccinera, och de som inte riktigt vet, eller kanske inte bryr sig. Vi vill åt mångfalden! Är du förälder och bor i Skåne och kan tänka dig att bli intervjuad (alla föräldrar kommer att vara avidentifierade i uppsatsen!), eller om du vill veta mer – hör gärna av dig till  syster.elin@gmail.com  så diskuterar vi vidare!
Känner du/ni någon som kan tänkas vara intresserad så förmedla gärna kontakten. Eller har du något annat tips, tveka inte att höra av dig.

Vänliga hälsningar Elin och Camilla

Bild: FreeDigitalPhotos/imagerymajestic

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Taina Andrrsson says

    Hej, jag hänger gärna på. Vår dotter blev kraftigt aluminium allergisk av vaccinationerna. Idag är hon snart 5 år och vi kommer inte ge henne fler.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: