Blogginlägg: Fördelaktigt för ovaccinerade att andra också är ovaccinerade

För dig som önskar frihet i frågor kring din hälsaOfta får man höra från vaccinförespråkare att de ovaccinerade klarar sig så pass bra enbart på grund av att nästan alla andra är vaccinerade. De menar alltså att de ovaccinerade skyddas genom de andras vaccinationer. Ofta menar vaccinförespråkarna att de ovaccinerade därmed åker snålskjuts på andras axlar.

Faktum är att vaccinförespråkarna inte kan ha mer fel, eftersom det nämligen är helt tvärt om! De ovaccinerade skyddas allra bäst om alla andra också är ovaccinerade.

Människor som blir sjuka och svaga av dålig mat, ohälsosam livsstil, hälsofarliga kemikalier och skadliga vacciner får försvagat immunförsvar. När immunförsvaret blir försämrat så tappar kroppen kontrollen över många av de mikroorganismer som den i fullt friskt tillstånd har kontroll på. Detta gör att när immunförsvaret blir försvagat så kan infektioner som varit latenta plötsligt bli aktiva och därmed börja utsöndras utanför kroppen vilket riskerar att smitta andra.

Därför är det viktigt för mig och min familj att även våra medmänniskor lever hälsosamt och därmed också slutar att vaccinera sig. Visst klarar min familj det mesta om vi själva lever hälsosamt, men riskerna för oss blir ännu lägre om andra också lever hälsosamt.

Läs hela blogginlägget

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: