Pressmeddelande från advokatbyrå bevisar CDC-skandal – Barnvaccin ökar risken för autism

Dr William Thompson beslöt att släppa ett offentligt uttalande via en advokatbyrå mindre än en dag efter att Natural News publicerat tidigare hemligstämplade brev mellan Dr. Thompson och hans CDC-kollegor. Därmed är det fastställt att Thompson är en äkta visslare och inte en skröna. Thompson avslöjade att myndigheten CDC medvetet dolt risker med barnvaccin.

Mike Adams redaktör på Natural News skriver att frisläppandet av dessa brev kan ha varit avgörande för att Thompson skulle offentliggöra sitt eget uttalande där han erkänner myndighetens mörkning av vaccindata. Uttalandet  gjordes som ett pressmeddelande via advokatbyrån Morgan Verkamp, LLC, Ohio, USA.

Läs mer på NewsVoice (inkl breven)

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: