Anders Tegnell konfronteras med uppgifter om att vaccin baseras på pseudovetenskap

Anders TegnellDEBATT. Nedan citerade mail till Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten är signerat av Bo Sonnsjö den 27 november. Anders Tegnell, en av Sveriges mest inflytelserika personer när det gäller massvaccinationer i Sverige, konfronteras i en serie mail från Sonnsjö med uppgifter om hur läkemedelsbranschen agerar kriminellt och att vaccin baseras på pseudovetenskap.  

Enligt nya extremt viktiga uppgifter för allmänheten visar den nyligen utkomna ”Läkemedelsboken 2014” att vaccin baseras på pseudovetenskap. Tegnell menar dock att den argumentation som Sonnsjö försöker få respons på inte har med Folkhälsomyndigheten att göra.

NewsVoice uppmanar alla läsare att kontakta tex Anders Tegnell genom att ställa egna frågor till honom som ansvarig på avdelningen för övervakning och uppföljningFolkhälsomyndigheten om varför sjukhus och vårdcentraler uppmanar svenskar att vaccinera sig trots att vaccinerna vilar på pseudovetenskaplig grund.

Ställ de ansvariga mot väggen. Kräv svar på frågor om vetenskapligheten med vaccin! Maila NewsVoice så publicerar vi både frågorna och svaren.

Text: Torbjörn Sassersson | Foto på Anders Tegnell: faksimil från svensk Public Service-kanal

Senaste mailet från Bo Sonnsjö till Anders Tegnell i deras mail-konversation:

Från: Bo Sonnsjö
Datum: torsdag den 27 november 2014 00.10
Till: Anders Tegnell
Ämne: Fwd: Läkemedelsboken 2014 bekräftar: Det saknas bevis för att vaccin fungerar

Bäste Anders Tegnell!

Detta är dels en påminnelse om att Du fortfarande inte har svarat på mitt senaste epostbrev om vaccinationer, samt de synnerligen allvarliga komplikationer som kan uppstå bland dem vilka rekommenderas gå och vaccinera sig – med tanke på Din position på smittskyddsenheten (som sådan måste Du ju till stor del vara ansvarig för vaccinationsverksamheten i Sverige), dels får Du här ytterligare bevis för att vaccinationen av inte bara det svenska folket i många avseenden tycks vara en något tveksam verksamhet med tanke på hur mycket ”ruffel det tycks finnas bland dess producenter”, vilka enligt många uppgifter producerar ytterst tveksamma produkter, vilka i slutändan ger dem sådana jätteinkomster – att de har råd att betala jättelika skadestånd!

Att de dessutom gör om precis samma manövrer och åter tjänar enorma summor pengar så att de kan klara av att fortsätta att betala enorma skadestånd – tyder på att regelverken inte fungerar på tänkt sätt!

Bifogar dessutom andras klagomål, som jag fått via epost [korrigerad grammatik]: ”Läkemedelsboken 2014 bekräftar: Det saknas bevis för att många vaccin verkligen fungerar på bästa sätt” – samtidigt som många drabbas av komplikationer, vilka medför långvarigt lidande – utan att samhället egentligen tycks bry sig om detta det minsta!

http://newsvoice.se/2014/11/22/lakemedelsboken-2014-bekraftar-det-saknas-bevis-for-att-vaccin-fungerar/

Förse mig inte bara med egna svar, utan även lämplig epost-adress och namnet på den Du tycker att jag skall kontakta – som borde vara den ansvarige på Läkemedelsverket!

Med vänlig hälsning

Bo Sonnsjö

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: