Är det föräldrarna eller staten som ska ha rätten att bestämma över barnens förebyggande hälsovård?

vaccinspruta2Är det föräldrarna eller staten som ska ha rätten att bestämma över barnens förebyggande hälsovård? –Självklart är det föräldrarna, NHF Sweden uppmanar till aktion! 

Den senaste paniken över mässling har lett till att många vaccinförespråkare världen över uppmanar till att ge staten befogenheter att påtvinga alla barn vaccination. De som förespråkar detta uppmanar till ett undantag från principen att det är föräldrarna som bär det yttersta ansvaret för vilken vård deras barn ska erhålla. Det är dags att ställa sig frågan huruvida ett intrång i den individuella friheten skulle kunna accepteras. Beslut likt detta öppnar dörren för framtida intrång i människors frihet.

NHF Sweden har startat en insamling och den första donationen på 1 000 kronor har redan kommit in. Oavsett om du kan bidra med en liten eller stor summa så är ditt bidrag viktigt. Så, tveka inte att sätta in ditt bidrag på NHF Swedens bankgiro 445-6182. Märk insättningen med “Frankrike” så att pengarna kommer rätt.

Läs mer här

Missa inte årets största hälsoevent i maj 2015! 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: