Linda Karlström håller vaccinföreläsning i Umeå den 5 september

Linda Karlström om vaccin 2Äntligen! Jag har under åren fått många förfrågningar om att komma till norra delen av Sverige och föreläsa om vaccinrisker. Nu är tiden inne! Lördagen den 5 september kommer jag att lämna Österbotten för styra kosan över Kvarken till Västerbotten. Umeå är en bekant stad för mig och det ska bli så roligt att föreläsa för umeborna och förhoppningsvis även mera långväga gäster.

Text: Linda Karlström     Bild: vaken.se

Min föreläsning behandlar vaccinernas påstådda säkerhet och effektivitet. Sällan tänker vi på vad som egentligen menas med dessa positivt laddade ord. När någon får höra att det är ”säkert och effektivt” tenderar personen att lugnt luta sig tillbaka och tro på det sagda. Det låter ju så bra, särskilt om det kommer från en ”expert” som gärna får ha vit rock på sig. Men vad betyder säkerhet när vi talar om vaccin? Och vad betyder effektivitet? Finns det vetenskapliga bevis för att vacciner är säkra och effektiva?

Ta med dig din respektive samt några vänner och grannar och slut upp. Ni har inte råd att missa denna information, för den är bokstavligt talat livsviktig.

 • Vad: Vaccinationer – risker och vetenskapliga brister
 • Vem: Linda Karlström, fyrabarnsmor från Österbotten i Finland
 • Var: Sveasalen på Skolgatan 48 i Umeå, Sverige
 • När: lördagen den 5 september 2015 klockan 14-17 med efterföljande frågestund
 • Inträde: 100 kronor
 • Förtäring: Lättare fika ingår i inträdet och serveras i pausen.
 • Anmälan: Behöver inte göras på förhand. Kom dock i god tid så att vi undviker köbildning som försenar starten. Insläpp från klockan 13.40.
 • Arrangör: Hälsans Hus Umeå i samarbete med NBV
 • OBS! Svenskspråkig litteratur och svensktextad dokumentärfilm om vacciner kommer att finnas till försäljning mot kontant betalning. Om någon glömmer att ta med sig pengar så finns det en uttagsautomat i närheten.

Här finns en affisch för spridning

Väl mött i Umeå!


ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Anna Penayo says:

  Vet ni var det går att hitta uppdaterad vaccin-statistik? Boken ”Vaccinationer-risker och skador” har kritiserats för att innehålla gammal statistik.

  • Linda Karlström says:

   Exakt vilken statistik är det du tänker på? Det finns ju så mycket … Den nya upplagan innehåller den nyaste statistiken det går att få tag på i Sverige. Gammal statistik ändrar ju inte heller, den är som den är och talar sitt tydliga språk. Den som vill kritisera boken kommer alltid att hitta något att kritisera.

 2. Kommer du till Skåne?

  • Linda Karlström says:

   Nej tyvärr har jag inga föreläsningar inplanerade i Skåne framöver. Det kommer att dröja ett tag innan jag föreläser nästa gång överhuvudtaget, eftersom vi väntar tillökning om en dryg månad. När jag föreläser runtom i Sverige (och Finland) är det inte jag som bestämmer vart jag ska komma och när, utan det är helt upp till lokala arrangörer att kontakta mig. Om du vill ha mig till Skåne har du således all möjlighet att själv arrangera eller ta kontakt med någon van arrangör där i trakten som sedan i samråd med mig bestämmer ett lämpligt datum!

  • Närmst Skåne är Sara Boo som ska föreläsa i Ronneby om “Vacciner – behövs de?” 6 september http://www.thenhf.se/forelasningsturne-med-michael-zazzio-yiping-mfl-foreningen-sara-25-ar/

   Suzanne Humphries kommer till Danmark i november: https://billetto.dk/events/90881

Kommentera

%d bloggare gillar detta: