Dr Stewart föreläser om vacciner och hälsa i Mölndal 8 februari 2017

Ann Charlotte StewartGott nytt år alla vänner! Nu är det dags att samla ihop folk och fä och bege sig till Mölndal för att lyssna till dr Stewarts många erfarenheter av vacciner och hur kroppen påverkas av dem. Stewart har själv bott i USA och varit med vid de initiala framtagningarna av Gardasil. Ett rykte gör gällande att Stewart inte kommer att föreläsa särskilt många gånger till om detta ämne, så nu gäller det verkligen att passa på;) 

 • Vad: Vad är vacciner och behövs de?
 • Vem: Dr Ann-Charlotte Stewart
 • Var: Möllan i Folkets hus, Mölndal, Sverige
 • När: Onsdagen den 8 februari klockan 18.30 – 21.00
 • Anmälan: Mejla till inga.palsson@telia.com
 • Inträde: Förköp 200 kronor per person, betala via swish till mobilnummer 0733-690496 eller till bankkonto SEB 5694 05 704 11. Inträde vid dörr 220 kronor.
 • Förtäring: Fika till självkostnadspris.
 • OBS! Begränsat antal platser. Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej.

Här finns ett utförligare infoblad sammanställt av arrangören, läs och sprid det gärna vidare!

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Det är dags för er att skriva om hur man ska behandla barnsjukdomarna. Tex mässling som nu är i farten.

  Ska man undvika kemiskt febernedsättande m.m. Det är många som behöver få information inte minst sjukvården. Kan ni åtminstone rekommendera länkar där man som förälder kan få tips och råd kring egen behandling?

  Med vänlig hälsning

  • Eleonor Källeskog Susman says:

   Hej S!

   Tack. Du sätter fingret på ett mycket relevant och viktigt behov.

   Nedan följer några råd och hänvisningar, som kanske kan få fungera som en början:

   I boken ”Vaccinationer: risker och skador” (beställes från Anarchos förlag här: http://www.anarchos.se/index.php?route=product/product&path=64&product_id=84)
   ger Dr. Mayer Eisenstein en del värdefulla data om mässling och andra sjukdomar.

   Behandlingen av mässling består i huvudsak av att låta sjukdomen ha sin gång. Antibiotika och läkemedel fungerar inte för att förkorta eller lindra symptomen, när man väl har fått infektionen. Baddning med svala svampar och lugnande lotion kan vara till hjälp. Det finns även eteriska oljor som lugnar, lindrar och svalkar. (Bör vara av ett rent, ekologiskt, högklassigt märke såsom exempelvis Young Living Oils.) Rikligt intag av vätska. Mörkt rum, gärna med införsel av frisk luft.
   Feber är ett av kroppens viktiga sätt att hantera infektionen. Inblandning i det naturliga sjukdomsförloppet med febernedsättande medel kan orsaka stora problem och bör användas mycket restriktivt.

   Ofta är det näringsbrister som orsakar problem vid sjukdom. Särskilt mässling ”bränner” mycket A-vitamin. Flera studier visar att tillskott av vitamin A och C signifikant minskar komplikationer till följd av sjukdomen.

   Bland andra Dr. Suzanne Humphries förmedlar viktig forskning och ytterligare data kring detta: http://drsuzanne.net/dr-suzanne-humphries-oral-intravenous-vitamin-c/

   Den amerikanske barnläkaren Lawrence Palevsky har många fantastiska, handfasta och värdefulla generella råd kring barn och sjukdom:
   http://drpalevsky.com/general_guidance.asp

   Dr Palevsky sammanfattar sina generella råd så här :

   ”General Guidance if Your Child is Sick:
   Do less, Stimulate less, Speak less, Eat less.
   “Drink more, Sleep more, Rest more, and Breathe more.”

   (=”Gör mindre, stimulera mindre, prata mindre, ät mindre.
   Drick mer, sov mer, vila mer och andas mer.”)

   Med vänlig hälsning Eleonor Källeskog Susman för Vaccin.me

 2. Poliot verkar ha varit DDT skador och även att man döpte om vad man klassade som polio från flera sjukdommar till ett par få. Det fick vaccinet att se ut som det fungerade. Fraktum var att DDT mängden i naturen minskade med åren och att poliot minskade före vaccinet kom. Att döpa om sjukdommar verkar ha gjort flera ggr som tex är det troligt att smittkoppor spreds av vaccinet och sen döptes om till apkoppor. Vi har samma upplägg hela tiden. Vacciner ger antikroppar , många ggr mot fler än en tänkt mikrob dvs mot den egna kroppen. Man får också inget bra skydd då vacciner endast kan ge antikroppar mot en specifik mikrob i bästa fall och inte alls aktivera t-celler som tar hand om flera. Man får helt enkelt ett helt fel prajmat immunförsvar. Mycoplasma och mkt annat smuts sägs vara i vacciner. Att vacciner ger skador på kroppen och orsakar inflamationer är lågstadiet i vaccin-revissionism. Det mest intressanta är också händelser som 1918 influensan som dödade mkt folk i världen, vacciner säger revissionister ev i kombination med acetylsalicylsyra i mängder. Vem vet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: