Barnen förgiftas av läkarnas och myndigheternas okunskap – vaccinet Gardasil har inte förhindrat ett enda cancerfall

Nedanstående debattartikel publicerades i sin helhet i Österbottens Tidning (Finland) måndagen den 29 oktober 2012, under rubriken ”Myndigheternas passivitet dödar”. Samma artikel ingick även i finlandssvenska Vasabladet för några veckor sedan, men då i en nedbantad form.

Text: Anna-Lena Strand

Jag vill tacka Tom Sörhannus för hans artiklar ”Är frågorna kring barns och ungas hälsa och vaccinering obekväma?” i Vasabladet 3.8 och ”Farlig manipulation” i Vasabladet 26.9. Jag har länge undrat varför vaccindebatten tystnade efter svininfluensafiaskot, då man tycker att det borde ha varit tvärtom.  Men Tom Sörhannus har säkert helt rätt i att frågorna är för obekväma, de är lättare att ignorera.

Det är chockerande att se hur ensidigt mainstream media rapporterar i vaccinfrågor, allsidig information censureras effektivt bort. Vi får nog väldigt snabbt veta om ett barn har insjuknat i mässling i södra Finland men vi får till exempel aldrig veta att 47 500 personer i Indien fick AFP (annat namn för polio) av poliovaccinet år 2011. Vill man ha allsidig information får man söka den själv, precis som Sörhannus också har märkt. Vi ska invaggas i en falsk trygghet där den enda information vi får om vacciner ska stärka oss i tron att de är vältestade och säkra. Att de skyddar mot sjukdom tas förstås för givet och vi får aldrig läsa i dagstidningarna om epidemier där nästan 100 procent av de drabbade varit fullt vaccinerade.

Vi är så enormt vaccintroende att det nationella vaccinationsprogrammet kan utökas med fler och fler vacciner i allt snabbare takt utan att någon ifrågasätter. Vi är redan uppe i 24 vaccindoser (26 med influensavaccin) innan barnen ens blivit ett och ett halvt år gamla, och snart lägger man säkert till vaccin mot vattkoppor och hepatit. Ja, varför inte vaccin mot karies och övervikt också? De är under utveckling.

Åldringar och barn förgiftas

I USA får barn nu hela 38 vaccindoser innan de blivit ett och ett halvt år gamla. Man glömmer fullständigt bort att vacciner är läkemedel och att alla läkemedel har biverkningar. Det talas ständigt om att åldringarna övermedicineras och får mediciner för att lindra biverkningar av andra mediciner -men det samma händer ju med barnen! Enda skillnaden är att vaccinerna är så heliga att myndigheterna oftast förnekar att de orsakar några allvarliga biverkningar eller sjukdomar alls, trots att vaccinernas bipacksedlar berättar motsatsen. Jag har till och med hittat autism och plötslig spädbarnsdöd i en bipacksedel, något som myndigheterna totalt förnekar att har något samband med vacciner.

Till min förtvivlan läste jag i Vasabladet att regeringen nu beslutat att lägga till hpv-vaccin (mot livmoderhalscancer) i vaccinationsprogrammet från och med nästa år. Detta är helt ofattbart för mig, för då man läser lite mer om vaccinet ser man med lätthet att nackdelarna överväger fördelarna flera gånger om. Hpv-vaccinet marknadsförs som ett vaccin som skyddar mot cancer. Punkt. Om man som jag, tycker att det låter lite för bra för att vara sant och börjar läsa det finstilta, inser man att så inte är fallet. Falsk marknadsföring brukar det väl kallas.

Nästan alla får hpv utan problem

Det är mycket man ”glömmer” att informera om, till exempel att vaccinet bara kanske, möjligen, skyddar mot fyra av de fler än 100 olika stammar humant papillomvirus som kan orsaka hpv-infektion. Två av dessa fyra stammar är kopplade till genitala vårtor (varför man ibland också rekommenderar vaccinet åt pojkar), och endast två av stammarna sätts i samband med precancerösa cellförändringar.  Det är alltså mycket troligt att man smittas av någon annan stam än de två som finns i vaccinet.  Vad man också ”glömmer” att informera om är att hpv inte är cancer, utan en virusinfektion som är så vanlig att de flesta kommer att ha den någon gång under livet och att kroppen oftast klarar av att bekämpa infektionen helt naturligt, utan att man vet om det. Därför har de flesta redan bildat antikroppar på naturlig väg. En finsk studie som pågick i två år visade att endast 2,6 % av familjerna inte exponerats för hpv, och har man redan blivit utsatt för de stammar som ingår i vaccinet är vaccinet inte bara verkningslöst, utan ÖKAR sannolikheten att man utvecklar livmoderhalscancer. Undrar om regeringen blivit informerad om det?

Effektiv sterilisering?

Vaccinet Gardasil, som är det mest använda hpv-vaccinet, innehåller bland annat aluminium som har en lång historia av väldokumenterade hälsorisker och är allmänt erkänt som neurotoxiskt. Det innehåller även polysorbat 80 som bland annat är känt för att orsaka infertilitet. Hur man vågar injicera det i en serie av tre doser (till att börja med, det kan behövas fler boosterdoser i framtiden), i en hel generation unga flickor övergår mitt förstånd.

Biverkningar som hittills har rapporterats är bl.a. anfall, kramper, artrit, andningssvårigheter, synstörningar, ihållande kräkningar, allvarliga hudutslag, förlorat medvetande, Guillain-Barrés syndrom, svullna kroppsdelar, störningar i hjärta och njurar, genitala vårtor, cellförändringar och hpv-infektion (det främsta skälet till att vaccinera sig!). I USA har just nu 24 188 biverkningar rapporterats till myndigheternas databas VAERS på grund av vaccinet Gardasil. 111 av dessa var dödsfall. Lägger man till det andra hpv-vaccinet som finns på marknaden, Cervarix, blir siffrorna förstås ännu större. 

Desperata föräldrar och privata organisationer försöker informera om riskerna med vaccinet och vädjar till myndigheterna att de ska sluta vaccinera. Men inget händer. Själv skrev jag just på en namninsamling som ska skickas till president Barack Obama och den amerikanska kongressen i hopp om att de då ska uppmärksamma och utreda alla skador och dödsfall som hpv-vaccinet har orsakat. I skrivande stund har insamlingen 16 788 underskrifter.

Hur kan det få gå till så här? Jag undrar hur många flickor som får dö eller skadas av vaccinet här i landet innan myndigheterna reagerar? Det har inte gjorts några långtidsstudier på hpv-vaccinets påstådda skyddseffekt så man kan inte med säkerhet säga att det har räddat en enda person från livmoderhalscancer, medan dödsfalls- och biverkningsrapporter till vaccinet fortsätter att trilla in världen över. Genom att låta hpv-vaccin ingå i vaccinationsprogrammet har våra politiker således gett sitt samtycke till att låta en halv generation vara försökskaniner åt läkemedelsbolagen. Skrämmande, minst sagt.

Utebliven ursäkt

Efter att det stod klart att svininfluensavaccinet hade orsakat narkolepsi hos en del mottagare läste jag en artikel där någon myndighet/läkare blev intervjuad och rubriken löd ”Ingen kunde förutspå detta”. Hur vågar de ursäkta sig med något sådant när varningarna fanns överallt för dem som ville och vågade se? Vi är nog många som minns Linda Karlströms och Anna Sands alla välskrivna artiklar i dagstidningarna den aktuella vintern. I en artikel som hette ”Vaccinet farligare än själva influensan” skrev de så här:

”Vidare används skvalen för att intensifiera immunförsvarets respons på vaccinet. Skvalen är hajleverolja och ingår naturligt i människokroppen där det har vitala funktioner för nervsystemet. Men att injicera skvalen direkt i blodomloppet är ett onaturligt förfarande som får ödesdigra konsekvenser. Immunsystemet går inte bara till attack mot det injicerade skvalenet, utan attackerar allt skvalen i kroppen. Detta kallas för autoimmun reaktion och leder till allvarliga sjukdomar såsom artrit, fibromyalgi, epileptiska anfall, multipel skleros, neuropsykiatriska problem och kronisk trötthetssyndrom.”

Senare blev Karlström och Sand förlöjligade av överläkare Bodil Eriksén-Neuman i flera stora artiklar där hon nedlåtande kallade dem ”profeter” och anklagade dem för att sprida skrönor, samtidigt som hon försäkrade att svininfluensavaccinet både var vältestat och helt säkert. Uppenbarligen borde läkarna och myndigheterna be vaccinkritikerna om lästips – och ursäkt! Vi är många som vill lära våra barn att tänka själva genom att föregå med gott exempel, så jag hoppas att alla föräldrar tar sitt ansvar och läser på själva nu så att ingen behöver mista sin dotter på grund av att hpv-vaccinet har lagts till i det nationella vaccinationsprogrammet. Alla vacciner är nämligen frivilliga så man får tacka nej. Det kommer vår familj tveklöst att göra.

Text: Anna-Lena Strand


Tidigare artikel av Strand

Inga bevis för att vaccin mot HPV är säkert och effektivt – Pubmed

Färre fall av polio men desto fler fall av förlamnigar – Full text / Pubmed abstract

Fördelar och Nackdelar med Hepatit B-vaccin

Ingen hälsovinst med influensavaccinerig – Cochrane Library

 

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

 1. Tack för en mycket värdefullt inlägg. Det är så upprörande och sorgligt att vi kan utsätta det värdefullaste vi har -våra barn för dessa gifter.

  Jag funderar ofta på om dessa HPV-vaccin förespråkare låter vaccinera sina egna döttrar? Eller gör de som Smittskyddsinstitutets chef Annika Linde avstod från vaccin och litade på sitt immunförvar? (Då gällde det influensavaccin). Samtidigt som hon ihärdigt uppmanade och skrämde upp oss andra för att vaccinera oss.
  Det påstås ju att medicinsk personal ofta avstår från vacciner både för sig själva och sina anhöriga. Det bör vi ta som ett viktigt tecken på att det finns något som de känner till som vi inte får information om.
  En dag måste väl denna primitiva praktik upphöra – att tro att hälsa kan komma genom en nål. Man undrar vad som kommer att stå i historieböckerna om detta.

 2. Anna-Lena Strand says

  Stort tack för att ni publicerar sånt som media oftast inte vågar! Det var många viktiga meningar som konstigt nog hade ”fallit bort” när min artikel publicerades i Vasabladet. En stor bild (som de hade valt) rymdes nog med, men jag hade nog hellre sett att hela texten fick vara med. Men så här är det ju, som ni vet… Åtminstone dessa meningar var bort plockade:

  ”Jag har till och med hittat autism och plötslig spädbarnsdöd i en bipacksedel, något som myndigheterna totalt förnekar att har något samband med vacciner.”

  ”Två av dessa fyra stammar är kopplade till genitala vårtor (varför man ibland också rekommenderar vaccinet åt pojkar), och endast två av stammarna sätts i samband med precancerösa cellförändringar. Det är alltså mycket troligt att man smittas av någon annan stam än de två som finns i vaccinet.”

  ”Biverkningar som hittills har rapporterats är bl.a. anfall, kramper, artrit, andningssvårigheter, synstörningar, ihållande kräkningar, allvarliga hudutslag, förlorat medvetande, Guillain-Barrés syndrom, svullna kroppsdelar, störningar i hjärta och njurar, genitala vårtor, cellförändringar och hpv-infektion (det främsta skälet till att vaccinera sig!)”

  ”Vi är nog många som minns Linda Karlströms och Anna Sands alla välskrivna artiklar i dagstidningarna den aktuella vintern. I en artikel som hette ”Vaccinet farligare än själva influensan” skrev de så här:
  ”Vidare används skvalen för att intensifiera immunförsvarets respons på vaccinet. Skvalen är hajleverolja och ingår naturligt i människokroppen där det har vitala funktioner för nervsystemet. Men att injicera skvalen direkt i blodomloppet är ett onaturligt förfarande som får ödesdigra konsekvenser. Immunsystemet går inte bara till attack mot det injicerade skvalenet, utan attackerar allt skvalen i kroppen. Detta kallas för autoimmun reaktion och leder till allvarliga sjukdomar såsom artrit, fibromyalgi, epileptiska anfall, multipel skleros, neuropsykiatriska problem och kronisk trötthetssyndrom.”
  Senare blev Karlström och Sand förlöjligade av överläkare Bodil Eriksén-Neuman i flera stora artiklar där hon nedlåtande kallade dem ”profeter” och anklagade dem för att sprida skrönor, samtidigt som hon försäkrade att svininfluensavaccinet både var vältestat och helt säkert. Uppenbarligen borde läkarna och myndigheterna be vaccinkritikerna om lästips – och ursäkt!”

  • Linda Karlström says

   Det är nog knappast någon slump att just de meningarna censurerades bort av Vasabladet! Det är ju nästan pinsamt genomskinligt för deras del. De förkortade inga meningar, sammanfattade inte för att på så sätt korta ner texten (som förvisso var prydd med en stor bild), utan de plockade helt och hållet bort vissa obekväma fakta …

  • Dragana says

   Tack att du skrev allt som du skrev!!! Modig men Gud tycker om modiga!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: