Linda Karlström håller vaccinföredrag i Österbotten, Finland

Linda Karlström om vaccinNu är det dags för mig att hasa mig upp ur amningssoffan och börja föreläsa igen! Jag börjar med en föreläsning i hemtrakterna, närmare bestämt i Oravais. Jag berättar om biverkningarna, både de mer kända och de mindre kända. Vi granskar påståendet att det är tack vare vacciner som våra sjukdomar försvunnit. Det finns tid för frågor och öppen diskussion, samt möjlighet att köpa litteratur mot kontant betalning. Hoppas vi ses på söndag 10 mars! Mera info hittar ni här. Välkomna!

Linda

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. Helena says

    Linda! Hej tack för du finns! När kommer du och föreläser i Stockholm, under 2013 eller?

  2. Tyvärr lite väl långt från Trollhättan! hade varit kul att få träffa dig!
    Hans

  3. Bra Linda!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: