Pål Bergström bloggar om häxjakten på Wakefield – läkare och journalister är ett fegt släkte

Wakefield är utsatt för en häxjakt utan dess like iscensatt av en iskall läkemedelsindustri. Media och obetänksamma medborgare är med i mobben som spottar och kastar sten på honom. Alla skrattar från botten av ren ondska.

Många belackare är betalda av industrin för att kasta skit i bloggar och kommentarsfält. För att skapa brus och förstöra seriös debatt. Jo, så tror jag det är. En omfattande och världsomspännande strategi.

Personer uttrycker hat mot honom som om han gjort värsta dådet i mänsklighetens historia eller dragit en nyckel i lacken på deras bil när de sov. Han var inte ens där och han kan bevisa det.

Varför accepterar media detta när man annars är så snabb att uppmärksamma mobbning, människors utsatthet och lidande? Varför är bevis inte nog? Vad har hänt med vår demokrati när man blint tror på mannen med ärr i ansiktet klädd i helsvart?

Det är omöjligt att få komma till tals i traditionell media eller att få en dialog med Smittskyddsinstitutet om detta. Smittskyddsläkare är inte intresserade av sanningen. Alla inblandad njuter och gillar mobbningen.

Man kan lätt få uppfattningen att det finns en gemensam strategi bland smittskyddsläkare, politiker och media för att mycket medvetet smutskasta Wakefield, att inte tala om frågan, slippa debatt och därmed hålla synen på vaccineringen som något positivt.

Läs hela blogginlägget här.

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: