Intervju med dr Palevsky, del 2: Vetenskapliga studier visar att vacciner bryter ned immunförsvaret

Följande är en översättning av ett samtal mellan dr Mercola och dr Palevsky från ”Expert pediatrician exposes vaccine myths”. Dr Larry Palevsky är legitimerad barnläkare, utbildad vid New York School of Medicine, och en av USA:s ledande läkare, som enligt min uppfattning faktiskt på fängslande och övertygande vis kan erbjuda sund, rationell och vetenskaplig motivering till varför man allvarligt behöver ifrågasätta huruvida det är klokt att välja vacciner för att förebygga sjukdomar, skriver dr Mercola.

Översättning: Margareta Lundström Del 1Del 2 / Del 3

Hur en traditionellt utbildad läkare accepterar att vacciner kan orsaka skada

Dr Palevsky började sin utredning på allvar för omkring tio år sedan, eftersom föräldrar kom till honom med klagomål och oro över att något hade hänt deras barn efter att de vaccinerats. Intressant nog är det på samma sätt som jag blev upplyst om vaccin – genom oron hos en mycket tålmodig mamma vars familj jag hade hand om. Hon envisades på ett finkänsligt sätt med att visa mig bevis, och tack gode gud för att jag lyssnade!

Tragiskt nog är de flesta läkare alldeles för arroganta för att ens överväga att det finns någon möjlighet att det kan vara något fel med vacciner. De flesta barnläkare har helt enkelt indoktrinerats att tala om för föräldrarna att allting som verkar vara en negativ följd av en vaccination är en ren tillfällighet. Men hur kan det finnas så många av dessa ”tillfälligheter”?

Dr Palevsky säger:

Det är hjärtslitande, eftersom jag sett många av dessa barn som utvecklades normalt och som pratade. Men så förlorade de röst och ögonkontakt, de fick kramper, de utvecklade astma och allergier. Föräldrarna hade ingenstans att vända sig, eftersom läkarna talade om för dem att de inte förstår vad de pratar om. Dessa barn är verkliga.

Litteraturen visar att det finns förändringar i immunsystemet hos barn som vaccineras, särskilt om vi vaccinerar dem före ett års ålder eller till och med vid en dags ålder. God vetenskaplig litteratur finns, och den visar att fler och fler av dessa barn som lider av kronisk sjukdom lider av försvagat immunförsvar. Oavsett om vacciner är orsaken eller en bidragande faktor så visar litteraturen att vacciner spelar en roll i att skapa grunden för att dessa barns immunsystem börjar visa tecken på försämring och nedbrytning.

När jag tittar på de studier som American Academy of Pediatrics och CDC publicerar, som säger att det inte finns något samband mellan vaccination och autism eller vaccinationer och astma, måste jag påstå att studierna inte når upp till en vetenskaplig standard.

Man kan inte använda 25 barn i en studie och sedan rapportera att detta bevisar att autism hos barn inte har något samband med vaccin. Detta är vad media gör; de drar dessa slutsatser och skriver på första sidan: ”Vaccin orsakar inte autism”. När man verkligen läser studierna – och det visar sig att det inte finns någon riktig kontrollgrupp och det bara ingår 25 personer i studien – då kan man inte göra en storslagen generalisering för en större population.”

NVIC har startat banbrytande forskning på vaccinsäkerhet

National Vaccine Information Center (NVIC) har samlat in 100 000 dollar och fortsätter att leta efter donationer och sponsorer för att korrekta säkerhetsstudier skall kunna göras av oberoende forskare, just för att undvika att resultaten påverkas. En studie som jämfört hälsan hos vaccinerade med ovaccinerade barn finns redan. Den publicerades i Journal of Allergy and Clinical Immunology i april 2005, och undersökte hälsan hos barn som är fullt vaccinerade, som är delvis vaccinerade och som inte är vaccinerade alls.

Allt som undersökarna gjorde var att be föräldrarna att rapportera atopisk sjukdom. Atopisk sjukdom innebär allergier, astma, eksem, hösnuva. Utredarna var blindade, vilket innebär att de inte visste vilken kategori deltagarna tillhörde. Vid analysen fann man att flest antalet rapporter om atopiska sjukdomar kom från föräldrarna till barn som var fullt vaccinerade. De näst flesta rapporterna kom från föräldrarna till de barn som var delvis vaccinerade. Och det lägsta antalet rapporter gällde de barn som var ovaccinerade …

Undersökarna gjorde en statistisk analys för att se om data var baserade på slumpen eller på verkliga statistiska skillnader. De fann att det var statistiskt signifikanta skillnader mellan dessa grupper. De kunde inte förstå hur det var möjligt, eftersom den allmänt accepterade uppfattningen är att vacciner är helt säkra och fullt effektiva. Baserat på denna första upptäckt måste vi helt klart göra uppföljande studier, för att ställa samma fråga om och om igen, upprepa denna typ av undersökning med olika populationer i olika delar av landet, för att hitta sanningen!

Dr Palevsky säger:

”Visst har frågan tagits upp om särintressen, hur mycket pengar som ligger i det, om politik, hur mycket pengar vaccintillverkare använder för att påverka de läkare som fattar beslut om vacciner, och hur mycket pengar det går att tjäna för vaccinindustrin. Men vi behöver vetenskap och inte konspirationsteorier …

Om vi bara ägnar oss åt vetenskap och verkligen börjar ta itu med behovet av vetenskap, och titta på det faktum att det finns en brist på vetenskap, så kommer vi definitivt att se att mer behöver göras.

Vi har inte varit tillräckligt bra.”

Är vissa vacciner säkrare än andra?

Många kan bli överraskade av Dr Palevskys svar:

”… I min forskning på vacciner och med tanke på den grundläggande undervisningen i mikrobiologi och virologi vi fick under läkarutbildningen, kan jag inte förstå hur ett vaccin med ett virus kan vara säkert.”

Vad de flesta inte vet är att ett virus inte är ”levande” i sig. Det är helt enkelt en bit eller sträng av antingen rna eller dna. Ett virus i sig själv kan inte ”göra” något. Dessutom är det så litet att det endast kan ses under ett elektronmikroskop. Det är mycket mindre än bakterier, som endast kan ses i ett vanligt mikroskop. Så virus kan inte isoleras när du gör ett virusvaccin. Allt som kan isoleras är vävnaden, oavsett om det är mänsklig vävnad eller djurvävnad som tros ha smittats av det specifika virus som man försöker isolera.

Så när en viruskultur eller ett antal av kulturer är igångsatta, inkluderande ett specifikt virus, kommer där att finnas dna från människor eller djur som redan var infekterade. Dessa celler tas sedan och odlas på djurceller, exempelvis njurceller från apa eller kycklingembryon. När de blandas samman, kommer dessa celler att kombineras ihop med andra. Detta innebär att dna från djurceller kommer att blandas med dna från den kända infekterade cellen med viruset.

Så per definition innehåller ett viralt vaccin främmande djur-dna och möjligen även främmande humant dna. Det är därför som du som har äggallergi, inte bör ta emot vissa vacciner, eftersom det är känt att det finns äggprotein i vaccinet. Frågan är, hur säkert är det att injicera ett viralt material som är inbäddat i dna från främmande dna-celler?

Vilka studier har gjorts för att verkligen testa om främmande dna tar sig in i din kropp; om det stannar i ditt dna; om det tar sig in i din hjärna – och om det finns främmande djurvirus inneboende i djur-dna till att börja med?

Översättning: Margareta Lundström Del 1Del 2 / Del 3 /Bild: Freedigitalphoto/ddpavumba

Läs mer om Doktor Lawrence Palevsky

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: