En film dedikerad till alla som fallit offer för vaccin

Dödsfall polio vaccin

”Mitt namn är Alberto Tremante. Jag föddes 1976. Om du kan dedikera lite av din tid så vill jag gärna berätta min historia. Vid fyra års ålder blev jag rullstolsbunden och behöver sedan dess hjälp med att andas. Mitt rum ser ut som ett rum på sjukhusens intensivvårdsavdelning. Du kanske tror att jag fick denna sjukdom vid födseln eller efter en tragisk olycka. Men historien jag nu ska berätta är mer annorlunda än så. Jag var en frisk liten pojke med blont år och hade en tvillingbror som hette Andrea. Jag skulle också haft en storebror som ej heller längre är vid liv.”

Se hela berättelsen i denna film

Läs berättelsen (google translate)

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. En fruktansvärd gripande historia. Tyvärr är huvudpersonen i filmen inte ensam.
    Det handlar inte om att utrota sjukdomar utan om att utrota barn.

  2. Mycke viktig att detta kommer till allmänna kännedom.

  3. Rune Lanestrand says

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: