Folkhälsomyndigheten köper ny narkolepsiskandal från grovt kriminellt företag

Anders Tegnell - Foto: SVTANALYS. Trots att hundratals personer fick narkolepsi, dvs hjärnskador efter massvaccinationerna mot svininfluensan 2009, har Folkhälsomyndigheten tecknat ett avtal för exakt samma pandemivaccin. Detta trots kännedom om vaccinets risker. En undersökning visar att bara 21% av svenskarna vill ta vaccinet om leverantören blir samma igen. Det skriver SVT den 26 april 2016. Vad SVT missar att redovisa är att den ena vaccinleverantören är tungt kriminellt belastad.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild (th): Anders Tegnell, Foto: SVT

Det här betyder att Folkhälsomyndigheten med statsepidemiolog Anders Tegnell i spetsen är i färd med att ”köpa” en ny narkolepsiskandal för miljardbelopp för folkets skattepengar. Vaccinet Pandemrix som köptes 2009 från GlaxoSmithKline kostade 1,3 miljarder kronor.

Det här kan betyda att Folkhälsomyndigheten i sig gör sig till en kriminell myndighet eftersom myndigheten kan misstänkas för två brott, dels för någon form av hälsobrott mot svenska folket, dels brott för att myndigheten gör affärer med ett kriminellt bolag.

Läs hela artikeln på NewsVoice.se

ANNONS

Hälsofrihet NHFsweden

Comments

  1. På något vis måste vi kunna få stopp på det här vansinnet som regeringen är medhjälpare till, förmodligen lever dom inte med ett drabbat barn som skulle haft din framtid för sig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: